Víctimes del genocidi franquista. Ni oblit ni perdó: justícia

VIII Setmana de Marxisme a la Universitat de València. Organitzada pel Sindicat d’Estudiantes, els actes seran els dies 12,13, i 14 d’abril

Projecció del documental "El genocidi franquista a Valencia" el 12 d’abril a la Facultat de Filologia

Tots els actes seran a l’aula S-04 (soterrani) de la Facultat de Filologia. Avgda. Blasco Ibáñez 32, metro Facultats eixida Història. Els tres actes començaran a les 19 hores.

dissabte 9 d'abril de 2011

VIII Setmana de Marxisme a la Universitat de València. Dies 12, 13 i 14 d’abril.

Lloc: Facultat de Filologia. Aula S-04 (soterrani)

Hora: Els actes començaran a les 19 hores

Adreça: Avgda. Blasco Ibáñez 32, metro Facultats eixida Història.

Baix el títol La memòria històrica, una palanca per a lluitar contra el capitalisme, es desenvoluparà la VIII edició de la Setmana de Marxisme a la Universitat de València, oberta a tots els joves i treballadors. Com habitualment, està convocada pel Sindicat d’Estudiants, la Fundació F. Engels, Mans Fora de Veneçuela, i el Corrent Marxista Revolucionari.

programa dels actes:

· Dimarts 12. Memòria de la repressió franquista. Projecció d’El genocidi franquista en València, de Daniel L. Izquierdo, i debat, introduït per Empar Salvador (presidenta del Fòrum per la Memòria del País Valencià).

· Dimecres 13. En defensa de la memòria històrica! Tribut als lluitadors antifeixistes de la revolució i la guerra civil. Presentació del llibre Revolución socialista y guerra civil, de Juan Ignacio Ramos (editat per la Fundació F. Engels). Enviem una carta de presentació d’aquesta obra.

· Dijous 14. Revolució àrab i intervenció imperialista. Xerrada a càrrec d’Ulises Benito, de la Fundació F. Engels.

Tots els actes seran a l’aula S-04 (soterrani) de la Facultat de Filologia. Avgda. Blasco Ibáñez 32, metro Facultats eixida Història. Els tres actes començaran a les 19 hores.

Sindicat d’Estudiants

SPIP | esquelet | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0