Víctimes del genocidi franquista. Ni oblit ni perdó: justícia

Dimarts dia 1 de novembre. Porta principal del Cementeri general de València

Senyalització de les fosses comunes del Cementeri General de València

Que s’assabente tothom del que n’hi ha dins de eixe Cementeri. És per aixó que pacificament i respectuosament, deixarem constància de la realitat que tant s’hi nega, censurant, tergiversant i manipulant tota la realitat que allí s’amaga: els seus 41.020 m2 dividits en 6 immenses fosses comunes a les quals foren tirades 23.661 persones durant el periode més terrorífic del franquisme. CATALÀ/CASTELLANO

dimecres 26 d'octubre de 2011

CATALÀ/CASTELLANO

Senyalització de les fosses comunes del Cementeri General de València

Dia: dimarts 1 de novembre a les 10 hores.

Lloc: porta principal del Cementeri General de València

Dimarts dia 1 de novembre a les 10 hores anirem al Cementeri General de València a senyalitzar amb cartells i flors les localitzacions de les diferentes fosses comunes.

Ja està bé –ja fa molt de temps que ja està bé- d’infàmies i de tanta vergonya. Que s’assabente tothom del que n’hi ha dins de eixe Cementeri. És per aixó que pacificament i respectuosament, deixarem constància de la realitat que tant s’hi nega, censurant, tergiversant i manipulant tota la realitat que allí s’amaga: els seus 41.020 m2 dividits en 6 immenses fosses comunes a les quals foren tirades 23.661 persones durant el periode més terrorífic del franquisme. Totes elles documentades amb les dades que els propis feixistes van escriure, víctimes de la repressió del genocidi franquista contra la població que havia perdut la guerra.

Per enèsima vegada recordarem amb noms i flors a totes les persones llançades allí per enfrontar-se al feixisme i lluitar per un món millor per a totes i tots. I exigirem, com sempre, la veritat, la justícia i la reparació que continuen negant-se.

No a la campnya de negacionisme i censura de l’existència de les fosses comunes i de les víctimes que hi són.

Per la retirada del monòlit als feixistes sobre la fossa comuna de la Sección 7a dreta.

Anem totes i tots al Cementeri el dia 1 de novembre.


castellano

Señalización de las fosas comunes del Cementerio General de Valencia

Día: martes 1 de noviembre a las 10 horas.

Lugar: puerta principal del Cementerio General de Valencia.

El martes día 1 de noviembre a las 10 horas iremos al Cementerio General de Valencia a señalizar con carteles y flores las localizaciones de las diferentes fosas comunes.

Ya está bien –hace ya mucho tiempo que ya está bien- de infamias y de tanta vergüenza. Ha de saber todo el mundo lo que hay en ese Cementerio. Por esto vamos a ir, pacífica y respetuosamente, a dejar constancia de la realidad que allí se esconde y que tanto es negada con la censura, tergiversación y manipulación. Vamos a señalizar los 41.020 m2 divididos en 6 inmensas fosas comunes en las que tiraron 23.661 personas durante el periodo de mayor terror del franquismo. Todas ellas documentadas con datos que los propios fascistas escribieron, víctimas de la represión del genocidio franquista contra la población que perdió la guerra.

Por enésima vez recordaremos con nombres y flores a todas las personas allí tiradas por enfrentarse al fascismo y luchar por un mundo mejor para todos y todos. Y exigiremos, como siempre, la verdad, la justicia y la reparación que continúan negándose.

No a la campaña de negacionismo y censura sobre la existencia de las fosas comunes y de las víctimas que están allí.

Por la retirada del monolito a los fascistas sobre la fosa común de la Sección 7ª derecha.

Vamos todas y todos al Cementerio el día 1 de noviembre.

SPIP | esquelet | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0