-->Principal
-->Qui som?
-->Documents
-->Fossars
-->Camps Extermini
-->Enllaços
-->Web Federal
-->Ajudes Judici
-->Fer-se sòcia/i
-->Privat
 
dilluns 18 de setembre de 2006
¿QUI SÓM?

Fòrum per la Memòria del País Valenciá


Apartat de Correus: 3066 CP:46008 València

Donar a conèixer la història dels milers i milers de republicans i republicanes que foren víctimes de l’extermini polític del franquisme per defensar la llibertat, la democràcia, i l’ordenament constitucional, és un dels nostres objectius. No ens mou cap ànim de revenja, però sí exigim la justícia històrica que es deu a la seua memòria.

Rescatar de l’oblit les històries humanes i socials amagades darrere de tants llegats mal conservats, del mutisme i la insensibilitat de les institucions i de la resignació de milers de famílies aclaparades per la muralla administrativa, i que es descobrisca el que durant més de 40 anys fou sepultat per recuperar la part de la nostra història que ens ha sigut furtada, forma part de la nostra activitat diària.

Tenim la ferma decisió de lluitar contra l’oblit dels perdedors i de defensar la seua dignitat per la qual cosa contínuament realitzem xerrades, conferències, exposicions, debats i tot tipus d’actes que servisquen per aquest fi.

Estem avançant en la creació d’un equip multidisciplinar per a recuperar les restes dels desapareguts i afusellats pel franquisme, durant i després la guerra civil; localitzar els llocs dels seus soterraments clandestins en foses, pous, barrancs i cunetes del País Valencià, i donar igualment, tota l’atenció possible als familiars de les víctimes.

Sabem que els nostres objectius són ambiciosos i plens de dificultats. Però no hi ha res que no puga realitzar-se amb l’ajuda i la voluntat de molts, per això us demanem a tots els que us identifiqueu amb aquest projecte que us uniu al Fòrum per la Memòria del P.V. en la forma en que us permeten les vostres possibilitats. Estem convençuts de que amb una base forta i àmplia tots aquestos projectes, i els que entre tots ens proposem, podran ser una realitat.

Salut i República..

 
Fòrum per la Memòria
Logo
<//tr>
 
 
 
 

Llistats

dijous 15 de febrer

Llistat de gent republicana morta a les presons de València soterrades a les Fosses Comunes

diumenge 10 de desembre de 2006


LLISTATS DE GENT SOTERRADA ALS FOSSARS COMUNS DEL CEMENTIRI DE VALÈNCIA

Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@yahoo.es