Víctimes del genocidi franquista. Ni oblit ni perdó: justícia

Documental

El genocidi franquista a València

divendres 12 de desembre de 2008

CATALÀ/CASTELLANO

Documental a sota del text

El documental ha estat realitzat per Alkimia Produccions, la productora de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramón Llull de Barcelona, sota la direcció de Daniel López Izquierdo. Familiars de desapareguts, testimonis presencials dels esdeveniments succeïts a València durant la repressió i persones implicades en la investigació, donen una visió del terror viscut a València durant la repressió franquista.

El documental, traduït de forma solidària al francès, anglès, àrab, italià, portuguès i alemany, per Tlaxcala, la xarxa de traductors per la diversitat lingüística, va ser rodat a València, en l’escenari dels crims franquistes. Va ser seleccionat per a la Secció Oficial del XIV Festival de Cinema de Toulouse (França), per el 4t Festival de Cinema dels Pobles Indígenes i Nacions sense Estat del Món a Valapaiso, Xile i per la Mostra de Cinema DOCA (Documentalistas Argentinos) "Ocupar las Pantallas" de Buenos Aires, edició 2012. Actualment està projectant-se arreu de la província per la mateixa organització del Festival

Catellano.

Documental al final del texto

El documental ha sido realizado por Alkimia Produccions, la productora de la Facultat de Ciències de la Comunicación Blanquerna de la Universitat Ramón Llull de Barcelona, bajo la dirección de Daniel López Izquierdo. Familiares de desaparecidos, testigos presenciales de los acontecimientos sucedidos en Valencia durante la represión y personas implicadas en la investigación, dan una visión del terror vivido en Valencia durante la represión franquista.

El documental, traducido de forma solidaria al francés, inglés, árabe, italiano, portugués y alemán, por Tlaxcala, la red de traductores por la diversidad lingüística, fue rodado en Valencia, en el escenario de los crímenes franquistas. Fue seleccionado para la Sección Oficial del XIV Festival de Cine de Toulouse (Francia), por el IV Festival de Cine de los Pueblos Indígenas y Naciones sin Estado del Mundo de Valapaíso, Chile y por la Muestra de Cine DOCA (Documentalistas Argentinos) "Ocupar las pantallas", de Buenos Aires, edición 2012. Actualmente está proyectándose en diferentges ciudades de la provincia por la misma organización del Festival.

Pots descarregar el vídeo amb major qualitat per projectar-lo en actes públics /Puedes descargar el vídeo a mayor calidad, por ejemplo para proyectarlo en actos públicos (click derecho y elige "Guardar destino como...").

299.8 MB
El genocidi franquista a València
Versión con buena calidad para descargar para proyectar, ver en TV, etc.
SPIP | esquelet | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0